mandag 8. november 2010

Bergogdalbane-tilværelse

Ja, her er det opp og nedturer om hverandre. Ha i løpet av den siste uka konstatert at både mat og stress virker inn på formen. Det er ikke overraskende, men i løpet av den siste tiden har jeg virkelig merket det. Nå har stressfaktoren blitt lavere igjen for denne gang og formen var sterkt oppadgående i helga, men etter gårsdagens bursdagsfeiring hos min svigerinne er formen dårlig igjen i dag. Regner med at det er innholdet i gryteretten vi fikk som nå gir meg plager i blære og nedover lårene. Skal ta og finne ut mer om hva som var i gryteretten, slik at jeg kan få litt oversikt over hva som kan ha vært utslagsgivende. Mest sannsynlig er det denne gangen kombinasjonen av diverse ingredienser og ikke minst krydder.
Prøvde meg også på et glass farris, og det gikk omtrent som forventet = ut nesten like fort som det kom inn. Når jeg tenker tilbake på diverse selskaper så husker jeg at jeg i lang tid har vært på hyppige dobesøk i løpet av disse. Før har jeg aldri tenkt over hvorfor, men nå har jeg jo skjønt at det ganske så sikkert har å gjøre med hva jeg har drukket.

mandag 1. november 2010

Sakte framover

Ting tar tid og det tar tid å teste ut diverse mat. Den siste tiden har jeg testet tomatsuppe og banan. Jeg har også spist pizza. Natten etter at jeg hadde spist tomatsuppe var jeg igjen oppe og hadde vondt. Etter at jeg spiste banan kan jeg ikke si at jeg fikk noen spesiell reaksjon. Pizza er alltid usikkert og det kommer jo av blandingen av både det ene og det andre. Litt reaksjon hadde jeg, men ikke mye.
Nå har jeg noen dårlige dager på tross av at jeg spiser riktig mat, og slik er det innimellom, siden det også er andre ting enn mat som påvirker blæra. Blir ingen ny utprøving før jeg er bedre igjen, så nå er det bare å vente og se.
I forrige uke hadde jeg en dag som jeg spiste lunsj på hotell. Det var en flott lunsjbuffe, der jeg endte opp med ris, skinkestek og litt grønnsaker. Dessverre var det veldig mye som var røkt, saltet, marinert og så videre.
I dag skal det settes opp meny for denne uka og mest mulig skal handles inn. Får sette opp en meny uten noen prøvinger i utgangspunktet.